Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 92.112.31.183 Тема: Клубне життя, відпочинок
Клубне життя Кривого Озера, звісно, цими двома закладами не обмежується, але інші клуби знаходяться на краю селища, і рівень їхній значно поступається рівню 'ХХІ століття' і 'Едему'.

22 січня 2009

Ip: 92.112.5.16 Тема: Клубне життя, відпочинок

Клубне життя Кривого Озера дуже активне: у центрі містечка є відразу два нічних клуби, які між собою конкурують, - 'ХХІ век' і 'Едем'. Перший розташований навпроти банку й центрального парку, у будинку колишнього кінотеатру, що недалеко від районної адміністрації; другий - на центральній площі, навпроти дому культури й редакції районної газети 'Кривоозерщина', на березі річки Бульбока, біля Острова кохання.

Досвідчені тусовщики відвідують обидва клуби, та у більшості продвинутої молоді є симпатії до якогось конкретного з них, і однією з тем для розмов молодих людей стабільно є 'Який із цих двох клубів крутіший'. Очевидне одне: у всьому Кривоозерському районі та навколишніх селах також є всякі клуби й забігайлівки, та жодна з них не дотягує до рівня цих двох уславлених клубів. Відтак вони є одною з туристичних принад Кривого Озера, які славлять це смт поміж іншими селами регіону.

1 січня 2009


1


  Закрити  
  Закрити